Maria Kause

Olen Porin Tanssiopiston perustaja ja rehtori. 
Oma lajini on flamenco. Aloitin flamencon opiskelun 80-luvulla Helsingissä ja jatkoin opintoja Espanjassa useiden vuosien ajan. 
Olen ollut tanssijana ja koreografina lukuisissa produktioissa parikymmentä vuotta. Mieleenpainuvimpia esityksiäni ovat olleet espanjalaisten flamencotaiteilijoiden ryhmissä sekä upeissa näytelmäproduktioissa. 
Nykyään olen omistautunut erityisesti lastentanssin kehittämiseen ja opettamiseen. Koreografina toteutan itseäni niin tanssikoulun esityksissä kuin lukuisissa kilpailuissakin. 
Parhaimmat saavutukseni koreografina ovat olleet kaksinkertainen SM-kulta sekä kaksinkertainen SM-hopea junioreiden Latino Show -kisoista, voitto Kajaani Dance Uudet koreografiat lasten sarjassa sekä Arktiset Askeleet -lastentanssikatselmuksen päävoitto. 
Kaikkein antoisinta on kuitenkin päivittäinen työskentely tanssikoulun lasten ja nuorten parissa, heidän kehityksensä seuraaminen ja tanssin ilon löytyminen. 
Toimin tanssikoulun pääkoreografina, pedagogisen linjan vetäjänä ja kilparyhmien opettajana.

  Marja Rautakorpi
   
  Olen valmistunut tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta pääaineenani jazztanssi ja sivuaineina nykytanssi sekä baletti. 
  Läheisimmäksi lajikseni koen kuitenkin flamencon, jota olen tanssinut 7-vuotiaasta alkaen. Flamencossa minua kiehtoo sielukkuus, musiikin ja tanssin vuorovaikutus, rytmit ja ilmaisullisuus. Olen täydentänyt opintojani Espanjassa mm. Madridin María de Ávila -konservatoriossa flamencopedagogilinjalla puolen vuoden vaihto-opintojaksolla.

  Olen opettanut flamencoa jo usean vuoden eri puolilla Suomea lapsille ja aikuisille alkeista edistyneisiin. Opetuksen rinnalla työskentelen myös tanssija-koreografina useissa eri projekteissa, ja olen mm. Camino Flamenco -ryhmän perustajajäsen. Toimin myös Helsingin flamencofestivaalin taiteellisessa tuotantoryhmässä vuonna 2019

  Työskentelen tanssin parissa rohkeasti yhdistäen elementtejä eri lajeista ja etsien uusia näkökulmia perinteitä kunnioittaen. Opettajana olen lempeän vaativa ja kiinnostunut ryhmälähtöisestä työskentelystä. Hyödynnän opetuksessa improvisaatiota ja ennalta määriteltyä materiaalia sopivassa suhteessa. Minulle tanssi on ensisijaisesti vuorovaikutusta ja ilmaisua, jota kehonhallinta ja tekninen osaaminen kirkastavat.

  Opetusryhmiäni ovat   Flamenco 3 ja 4, kilparyhmä Fuego sekä Flamenco aikuiset
  Eveliina Lehtiniemi

  Olen valmistunut ammattitanssijaksi Outokummun ammattiopisto Riveriasta keväällä 2018.

  Ensimmäinen lajini oli joukkuevoimistelu, jota vuosien päästä seurasi suuri kirjo tanssin eri muotoja. Rakkaimmiksi näistä on valikoitunut nykytanssi, streetlajit sekä baletti.
  Kaiken ohella olen toiminut myös valmentajana, opettajana sekä koreografina useille eri ryhmille.

  Olen esiintynyt lukuisissa nykytanssiteoksissa ja -ryhmissä. Tällä hetkellä toimin taiteellisena johtajana Postpostrenefest-nykytanssiteatterissa.

  Kaikenikäisten oppilaiden opettaminen on aivan mahtavaa, ja lasten kanssa viihdyn todella hyvin. Olen myös suorittanut Oulun ammattikorkeakoulun kehittämän alle kouluikäisten tanssin KiddieJam-perusohjaajakoulutuksen. Nykytanssin jatko-opintoja mm. Gibney Dance Centre, New York

  Opetusryhmäni ovat Nykytanssi ja Baletti lapsille ja nuorille, Satubaletti alle kouluikäisille
  sekä valmennan kolmea Nykytanssin kilparyhmää.

  Reetta Parvikko

  Rakastuin balettiin 6-vuotiaana ja päätin tulla tanssijaksi! 
  Pääsin balettitunneille Anneli Suovan tanssikouluun Nokialla ja tunsin tulleeni kotiin. Harrastin balettia ja muitakin tanssilajeja innokkaasti yli 10 vuotta, mutta jouduttuani polvileikkaukseen päädyin lopulta opiskelemaan psykologiaa. Vaihto-oppilasvuonna Iowan yliopistossa tanssi tuli mukaan kuvioon laajana sivuoppiaineena. Myöhemmin opiskelin vielä baletinopettajan pätevyyden Tukholman Danshögskolenissa. 
  Baletin lisäksi läheisiä lajeja minulle ovat myös nykytanssi, jazz ja flamenco sekä uusimpina lajeina pari- ja ilma-akrobatia. 

  Työelämässä olen ollut sekä psykologin että tanssijan, tanssinopettajan ja koreografin ammateissa. Olen opettanut balettia ja flamencoa Raumalla ja Porissa. Olen tehnyt omien tanssiteosten lisäksi koreografioita ja työskennellyt tanssijana mm. Rauman kaupunginteatterissa ja Porin Oopperassa. 
  Sain Rauman kulttuuripalkinnon 2008 ja sanomalehti Länsi-Suomen kulttuurimitalin 2011. 

   Opetusryhmäni ovat Linnunrata , Baletti 3 ja Kärkitossut

  Carita Koivula-Pukkila

  Aloitin tanssimisen aikuisena, ja haluan omalla esimerkilläni kannustaa kaikkia aikuisia rohkeasti aloittamaan tanssiharrastuksen missä iässä tahansa. Aloitin v. 2010 kilpatanssilla, jossa paras saavutukseni on Kymppitanssin SM-pronssia. 2015 kouluttauduin Bailatino-ohjaajaksi ja olen siitä alkaen opettanut bailatinoa lukuisille ryhmille. 
  Tanssin suhteen olen utelias ja haluan oppia koko ajan jotain uutta. Kauden 2018-2019 kävin Länsi-Suomen opiston tanssitaiteen linjan, jossa opiskeltiin nykytanssia, balettia ja jazztanssia.
  Olen suorittanut myös Kiddie Jam -ohjaajakoulutuksen ja jatkan yhä edelleen monipuolista tanssin harrastusta ja koulutuksiin osallistumista.

  Ohjaajana minulle on tärkeää tanssijoiden sytyttäminen, hyvä musiikki ja tanssin ilo. Olen energinen, selkeä ja hauska opettaja, kuuntelen oppilaita ja otan kaikki huomioon. Tanssituntini kasvattavat kuntoa, itseilmaisua ja itsetuntoa. Ryhmiini ovat tervetulleita kaikki ikä-, taitotasosta ja erilaisista pienemmistä fyysisistä rajoitteista riippumatta. Erityisen hienoa on innostaa uusia ihmisiä tanssin maailmaan ja seurata heidän kehitystään!

  Veera Rinnemäki 

  Olen tanssinut flamencoa 7-vuotiaasta alkaen. Myöhemmin mukaan tulivat myös mm. Latino show, baletti sekä nykytanssi. Pääsin mukaan tanssikoulun erikoiskoulutus- ja kilparyhmiin, ja niiden mukana on tullut paljon upeita kokemuksia, uusia ystäviä ja kilpailumenestystä. 
  Parhaimmat saavutukseni tanssikilpailuissa ovat kaksinkertainen kultamitali Latino Show SM-kisoista vuosilta 2016 ja 2017 
  Opetuskokemusta on tullut opetusharjoittelijana, tanssikoulun Akrobatiakerhon sekä Tanssin kesäleirien ohjaajamisesta. Tanssitaiteen perusopetuksen päättötodistuksen sain v. 2016 Tanssin flamencon Fuego-kilparyhmässä sekä PT Fridas -nykytanssin kilparyhmässä
  Tanssi on upea harrastus, tervetuloa mukaan!

  Opetusryhmäni ovat Satuflamenco,  Satubaletti sekä Dance latino nuoret
  Minna Jantunen

  Flamenco on minulle upea tapa ilmaista itseäni ja päästä irti arkipäivän huolista. 
  Olen suurperheen äiti, artesaani ja Steiner-koulun opettaja.
   
  Flamenco on ollut intohimoni jo 80-luvulta alkaen. Olen opiskellut flamencoa Helsingissä ja Porissa Marian sekä lukuisten vierailuopettajien tunneilla.
  Matka Jerezin flamencofestivaaleille laajensi entisestään kuvaani flamencosta syvänä tunteiden tulkkina.

  Olen erikoistunut lasten opetukseen. 
  Vuonna 2005 yhdistin flamencon, laulun ja musiikin, ja näin syntyi itse kehittämäni Tanssimuskari. 
  Se on riemukas yhdistelmä laulua, lorua ja tietenkin tanssia sekä korviahuumaavaa Olé-huutoa.
  Kevätkaudella 2020 opetan myös Satuflamencoa 
  Helena Urpulahti

  Flamenco on ollut osa elämääni jo vuodesta 1995 alkaen.
  Aloitin Marian tunneilla, ja olen täydentänyt opintojani lukuisten vierailijaopettajien kursseilla niin Suomessa kuin Espanjassakin. 
  Sydäntäni lähellä on lasten, erityisesti Satuflamencon opetus, jota olen tehnyt jo vuodesta 2003 alkaen. 
  Koulutukseltani olen taiteen maisteri ja olen työskennellyt mm. SuomiAreenan tapahtumapäällikkönä. 
  Tanssinopettajana olen iloinen ja lapset huomioon ottava.
  Kevätkaudella 2020 opetan Flamenco 1 ja 2 -ryhmiä

  Sonja Setälä

  Valmistun tanssijaksi Outokummun ammattiopisto Riveriasta joulukuussa 2019 ja olen osana porilaislähtöistä Sinikka Lehtisanta-taidekollektiivia. 
  Aloitin tanssiharrastukseni 11-vuotiaana streetlajien parissa kunnes lukioikäisenä mukaan tuli nykytanssi ja tanssiteatteri. Nykytanssi on niin sanotusti päälajini, mutta street-tanssin tyyli ja asenne ovat aina kulkeneet mukanani ja ovat lähellä sydäntäni. 

  Tunneillani uppoudutaan street-tanssin maailmaan musiikin ja yhdessä jammailun kautta. Opetellaan yksinkertaisia rytmejä ja askelkuvioita sekä leikkimielisesti etsitään streetlajeille tyypillistä asennetta. Mukaan tunnille tarvitsee ainoastaan hyvää meininkiä ja hyvät kengät!
  Tervetuloa! Street

  Janika Keskinen

  Tanssi on elämäni tärkein asia. Se on aina kulkenut mukanani ja vienyt minua paikkaan jos toiseen. Aloitin tanssin 4-vuotiaana Porin Flamenco-opiston flamencotunneilla, joilla kävin 12 vuotta. Yläasteella tulivat mukaan baletti, jazz ja nykytanssi. 
  Muutin Tampereelle lukioon, jossa suoritin tanssidiplomin. Kalenteri täyttyi broadway, street, twerk, commercial dance ja reggaeton -tunneista. Pääsin reggaeton-tanssiryhmään DemBow Crew 17-vuotiaana. 
  Lukion jälkeen v. 2017 pääsin showtanssia edustavaan kilparyhmään .contemp., jossa tanssin edelleen. Ryhmän mukana olen osallistunut kisoihin ympäri Suomea, ja parhaita saavutuksia ovat olleet mm. voitot Vaasa Dance Challenge-kisoissa sekä Estraditanssikilpailussa.

  Syksystä 2018 alkaen olen myös opettanut Tampereella balettia, reggaetonia ja commercial dancea. 

  Porissa opetan syyskaudella 2019 Reggaetonia aikuisille ja nuorille lauantaisin, tervetuloa!
  Emma Rahkola

  Aloitin flamencon vuonna 1996 Estudio Flamenco Marian Kausen lasten tunneilla Porissa.
  Muistan yhä osia esimmäisestä koreografiastamme, hameen, kengät ja sen innon!
  Rakkauteni flamencoon sen eri muodoissa on jatkunut, ja flamencon rytmit kuuluvat arkipäivääni. 
  Tärkeimpiä opettajiani ovat olleet Marian lisäksi Katja Lundén Helsingissä ja Nuria Garcia Lontoossa. Lisäksi olen osallistunut lukuisten vierailevien opettajien kursseille Suomessa, Espanjassa, Englannissa ja Yhdysvalloissa. 
  Flamencoa olen opettanut vuosina 2004-2006 Porissa sekä 2014-2017 Yhdysvaltain länsirannikolla Washingtonin osavaltiossa. 
  Opetustyössä nautin erityisesti tanssin ilon jakamisesta sekä tanssijoiden oman tanssipersoonan kehityksen seuraamisesta. 
  Äitiyslomalla
  Buy | Download | (Free!)

  (c)2019, Kaikki oikeudet pidätetään
  Osumalaskuri: 302202
  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
  Evästeiden tiedot
  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
  OK, ymmärrän