Maria Kause

Olen Porin Tanssiopiston perustaja ja rehtori. 
Oma lajini on flamenco. Aloitin flamencon opiskelun 80-luvulla Helsingissä ja jatkoin opintoja Espanjassa useiden vuosien ajan. 
Olen ollut tanssijana ja koreografina lukuisissa produktioissa parikymmentä vuotta. Mieleenpainuvimpia esityksiäni ovat olleet espanjalaisten flamencotaiteilijoiden ryhmissä sekä upeissa näytelmäproduktioissa. 
Nykyään olen omistautunut erityisesti lastentanssin kehittämiseen ja opettamiseen. Koreografina toteutan itseäni niin tanssikoulun esityksissä kuin lukuisissa kilpailuissakin. 
Parhaimmat saavutukseni koreografina ovat olleet kaksinkertainen SM-kulta sekä kaksinkertainen SM-hopea junioreiden Latino Show -kisoista, voitto Kajaani Dance Uudet koreografiat lasten sarjassa sekä Arktiset Askeleet -lastentanssikatselmuksen päävoitto. 
Kaikkein antoisinta on kuitenkin päivittäinen työskentely tanssikoulun lasten ja nuorten parissa, heidän kehityksensä seuraaminen ja tanssin ilon löytyminen. 
Toimin tanssikoulun pääkoreografina, pedagogisen linjan vetäjänä ja kilparyhmien opettajana.

  Eveliina Lehtiniemi

  Olen valmistunut ammattitanssijaksi Outokummun ammattiopisto Riveriasta keväällä 2018.

  Ensimmäinen lajini oli joukkuevoimistelu, jota vuosien päästä seurasi suuri kirjo tanssin eri muotoja. Rakkaimmiksi näistä on valikoitunut nykytanssi, streetlajit sekä baletti.
  Kaiken ohella olen toiminut myös valmentajana, opettajana sekä koreografina useille eri ryhmille.

  Olen esiintynyt lukuisissa nykytanssiteoksissa ja -ryhmissä. Tällä hetkellä toimin taiteellisena johtajana Postpostrenefest-nykytanssiteatterissa.

  Kaikenikäisten oppilaiden opettaminen on aivan mahtavaa, ja lasten kanssa viihdyn todella hyvin. Olen myös suorittanut Oulun ammattikorkeakoulun kehittämän alle kouluikäisten tanssin KiddieJam-perusohjaajakoulutuksen. Nykytanssin jatko-opintoja mm. Gibney Dance Centre, New York

  Carita Koivula-Pukkila

  Aloitin tanssimisen aikuisena, ja haluan omalla esimerkilläni kannustaa kaikkia aikuisia rohkeasti aloittamaan tanssiharrastuksen missä iässä tahansa. Aloitin v. 2010 kilpatanssilla, jossa paras saavutukseni on Kymppitanssin SM-pronssia. 2015 kouluttauduin Bailatino-ohjaajaksi ja olen siitä alkaen opettanut bailatinoa lukuisille ryhmille. 
  Tanssin suhteen olen utelias ja haluan oppia koko ajan jotain uutta. Kauden 2018-2019 kävin Länsi-Suomen opiston tanssitaiteen linjan, jossa opiskeltiin nykytanssia, balettia ja jazztanssia.
  Olen suorittanut myös Kiddie Jam -ohjaajakoulutuksen ja jatkan yhä edelleen monipuolista tanssin harrastusta ja koulutuksiin osallistumista.

  Ohjaajana minulle on tärkeää tanssijoiden sytyttäminen, hyvä musiikki ja tanssin ilo. Olen energinen, selkeä ja hauska opettaja, kuuntelen oppilaita ja otan kaikki huomioon. Erityisen hienoa on innostaa uusia ihmisiä tanssin maailmaan ja seurata heidän kehitystään!

  Opetusryhmäni ovat Satubaletti  Dance latino  Latino show aikuiset 


  Reetta Parvikko

  Rakastuin balettiin 6-vuotiaana ja päätin tulla tanssijaksi! 
  Pääsin balettitunneille Anneli Suovan tanssikouluun Nokialla ja tunsin tulleeni kotiin. Harrastin balettia ja muitakin tanssilajeja innokkaasti yli 10 vuotta, mutta jouduttuani polvileikkaukseen päädyin lopulta opiskelemaan psykologiaa. Vaihto-oppilasvuonna Iowan yliopistossa tanssi tuli mukaan kuvioon laajana sivuoppiaineena. Myöhemmin opiskelin vielä baletinopettajan pätevyyden Tukholman Danshögskolenissa. 
  Baletin lisäksi läheisiä lajeja minulle ovat myös nykytanssi, jazz ja flamenco sekä uusimpina lajeina pari- ja ilma-akrobatia. 

  Työelämässä olen ollut sekä psykologin että tanssijan, tanssinopettajan ja koreografin ammateissa. Olen opettanut balettia ja flamencoa Raumalla ja Porissa. Olen tehnyt omien tanssiteosten lisäksi koreografioita ja työskennellyt tanssijana mm. Rauman kaupunginteatterissa ja Porin Oopperassa. 
  Sain Rauman kulttuuripalkinnon 2008 ja sanomalehti Länsi-Suomen kulttuurimitalin 2011. 

   Opetusryhmäni ovat Linnunrata  Baletti 2 ja 3 
  Veera Rinnemäki 

  Olen tanssinut flamencoa 7-vuotiaasta alkaen. Myöhemmin mukaan tulivat myös mm. Latino show, baletti sekä nykytanssi. Pääsin mukaan tanssikoulun erikoiskoulutus- ja kilparyhmiin, ja niiden mukana on tullut paljon upeita kokemuksia, uusia ystäviä ja kilpailumenestystä. 
  Parhaimmat saavutukseni tanssikilpailuissa ovat kaksinkertainen kultamitali Latino Show SM-kisoista vuosilta 2016 ja 2017 
  Opetuskokemusta on tullut opetusharjoittelijana, tanssikoulun Akrobatiakerhon sekä Tanssin kesäleirien ohjaajamisesta. Tanssitaiteen perusopetuksen päättötodistuksen sain v. 2016. Tanssin flamencon Fuego-kilparyhmässä sekä PT Fridas -nykytanssin kilparyhmässä
  Tanssi on upea harrastus, tervetuloa mukaan!

  Opetusryhmäni ovat Flamenco 1 Satuflamenco    Dance latino lapset
  Minna Jantunen

  Flamenco on minulle upea tapa ilmaista itseäni ja päästä irti arkipäivän huolista. 
  Olen suurperheen äiti, artesaani ja Steiner-koulun opettaja.
   
  Flamenco on ollut intohimoni jo 80-luvulta alkaen. Olen opiskellut flamencoa Helsingissä ja Porissa Marian sekä lukuisten vierailuopettajien tunneilla.
  Matka Jerezin flamencofestivaaleille laajensi entisestään kuvaani flamencosta syvänä tunteiden tulkkina.

  Olen erikoistunut lasten opetukseen. 
  Vuonna 2005 yhdistin flamencon, laulun ja musiikin, ja näin syntyi itse kehittämäni Tanssimuskari. 
  Se on riemukas yhdistelmä laulua, lorua ja tietenkin tanssia sekä korviahuumaavaa Olé-huutoa.
  Helena Urpulahti

  Flamenco on ollut osa elämääni jo vuodesta 1995 alkaen.
  Aloitin Marian tunneilla, ja olen täydentänyt opintojani lukuisten vierailijaopettajien kursseilla niin Suomessa kuin Espanjassakin. 
  Sydäntäni lähellä on lasten, erityisesti Satuflamencon opetus, jota olen tehnyt jo vuodesta 2003 alkaen. 
  Koulutukseltani olen taiteen maisteri ja olen työskennellyt mm. SuomiAreenan tapahtumapäällikkönä. 
  Tanssinopettajana olen iloinen ja lapset huomioon ottava.
  Opetusryhmäni  Flamenco 2 

  Petronella Lukka

  Valmistuin ammattitanssijaksi Outokummun ammattiopisto Riveriasta keväällä 2017. Olen opettanut eri tanssikouluissa Porissa, Outokummussa, Kuopiossa ja Turussa. Ihanaa siis palata tanssien Poriin viiden vuoden jälkeen! 

  Olen viettänyt yli kymmenen vuotta tanssien Street-tanssia. Aloitin ensimmäisen oman ryhmäni kanssa vuonna 2012 ja siitä asti olen opettanut kaiken ikäisiä tanssijoita eri lajien parissa. Olen myös toiminut tanssijana sekä koreografina useissa nyky- ja street-tanssiteoksissa ja -ryhmissä. 
  Kuopiossa sain kunnian toimia myös Urban Moves katutanssi ry:n puheenjohtajana kaksi kautta. 
  Olen saanut seurata monien tanssijoiden polkua ja se on työssäni kaikista antoisinta. Opettajana koen olevani innostava. Tanssi tuo iloa elämään ja siihen pyrin aina tunneillani. Olen onnistunut työssäni, kun oppilaille jää tunnista hyvä fiilis! 
  Lajit, joilla on suurin paikka sydämessäni, ovat nykytanssi, katutanssilajit ja lyrical jazz. Street-tunnit tulevat tulvimaan rytmikästä musiikkia ja hyvää meininkiä. Street-tunneille mukaan tarvitset tukevat kengät ja vesipullon (sillä hiki varmasti virtaa!) Lyrical-tunneillani etsimme kaunista virtaavaa liiketyyliä, musiikin tulkintaa ja itseilmaisua.

  Marja Rautakorpi
   
  Olen valmistunut tanssinopettajaksi Savonia-ammattikorkeakoulusta pääaineenani jazztanssi ja sivuaineina nykytanssi sekä baletti. 
  Läheisimmäksi lajikseni koen kuitenkin flamencon, jota olen tanssinut 7-vuotiaasta alkaen. Flamencossa minua kiehtoo sielukkuus, musiikin ja tanssin vuorovaikutus, rytmit ja ilmaisullisuus. Olen täydentänyt opintojani Espanjassa mm. Madridin María de Ávila -konservatoriossa flamencopedagogilinjalla puolen vuoden vaihto-opintojaksolla.

  Olen opettanut flamencoa jo usean vuoden eri puolilla Suomea lapsille ja aikuisille alkeista edistyneisiin. Opetuksen rinnalla työskentelen myös tanssija-koreografina useissa eri projekteissa, ja olen mm. Camino Flamenco -ryhmän perustajajäsen. Toimin myös Helsingin flamencofestivaalin taiteellisessa tuotantoryhmässä vuonna 2019

  Työskentelen tanssin parissa rohkeasti yhdistäen elementtejä eri lajeista ja etsien uusia näkökulmia perinteitä kunnioittaen. Opettajana olen lempeän vaativa ja kiinnostunut ryhmälähtöisestä työskentelystä. Hyödynnän opetuksessa improvisaatiota ja ennalta määriteltyä materiaalia sopivassa suhteessa. Minulle tanssi on ensisijaisesti vuorovaikutusta ja ilmaisua, jota kehonhallinta ja tekninen osaaminen kirkastavat.
  Syksyllä 2020 pidän flamencokurssit 3.10., 7.11. ja 19.12.

  Janika Keskinen

  Tanssi on elämäni tärkein asia. Se on aina kulkenut mukanani ja vienyt minua paikkaan jos toiseen. Aloitin tanssin 4-vuotiaana Porin Flamenco-opiston flamencotunneilla, joilla kävin 12 vuotta. Yläasteella tulivat mukaan baletti, jazz ja nykytanssi. 
  Muutin Tampereelle lukioon, jossa suoritin tanssidiplomin. Kalenteri täyttyi broadway, street, twerk, commercial dance ja reggaeton -tunneista. Pääsin reggaeton-tanssiryhmään DemBow Crew 17-vuotiaana. 
  Lukion jälkeen v. 2017 pääsin showtanssia edustavaan kilparyhmään .contemp., jossa tanssin edelleen. Ryhmän mukana olen osallistunut kisoihin ympäri Suomea, ja parhaita saavutuksia ovat olleet mm. voitot Vaasa Dance Challenge-kisoissa sekä Estraditanssikilpailussa.

  Syksystä 2018 alkaen olen myös opettanut Tampereella balettia, reggaetonia ja commercial dancea. 
  Porissa käyn pitämässä kursseja Reggaetonista

  Emma Rahkola

  Aloitin flamencon vuonna 1996 Estudio Flamenco Marian Kausen lasten tunneilla Porissa.
  Muistan yhä osia esimmäisestä koreografiastamme, hameen, kengät ja sen innon!
  Rakkauteni flamencoon sen eri muodoissa on jatkunut, ja flamencon rytmit kuuluvat arkipäivääni. 
  Tärkeimpiä opettajiani ovat olleet Marian lisäksi Katja Lundén Helsingissä ja Nuria Garcia Lontoossa. Lisäksi olen osallistunut lukuisten vierailevien opettajien kursseille Suomessa, Espanjassa, Englannissa ja Yhdysvalloissa. 
  Flamencoa olen opettanut vuosina 2004-2006 Porissa sekä 2014-2017 Yhdysvaltain länsirannikolla Washingtonin osavaltiossa. 
  Opetustyössä nautin erityisesti tanssin ilon jakamisesta sekä tanssijoiden oman tanssipersoonan kehityksen seuraamisesta. 
  Äitiyslomalla
  Buy | Download | (Free!)

  (c)2019, Kaikki oikeudet pidätetään
  Osumalaskuri: 499675
  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä
  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
  Evästeiden tiedot
  Tämä verkkosivu voi käyttää evästeitä verkkosivujen toiminnan parantamiseksi. Voit estää evästeiden käytön oman selaimesi asetuksissa. Käyttäessäsi verkkosivujamme hyväksyt myös evästeiden käytön.
  OK, ymmärrän